Spring naar inhoud

Zondag 30 augustus: Boeken, Bieb – Joke van Leeuwen – Cees van Raak, nieuwe stadsdichter

Literair programma met Joke van Leeuwen in het Paleis-Raadhuis

500stadsdichters
2007 van Nick J Swarth naar Frank van Pamelen

Stichting Cools organiseert een literair programma van Joke van Leeuwen - auteur, illustrator, performer én stadsdichter van Antwerpen - samen met pianiste Caroline Deutman. Zij zullen poëzie ten gehore brengen, met alle soorten muziek. Het wordt een programma, voor jong en oud, waarbij Joke van Leeuwen graag het publiek betrekt. Van 11.30 – 12.30 uur in het Paleis-Raadhuis. De toegang is gratis.

3 halen - 2 betalen in de bibliotheek
Bibliotheek Tilburg Centrum sluit natuurlijk ook aan bij de boekenmarkt. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn tweedehands boeken uit de collectie te koop in het Bibliotheektheater. Bibliotheekleden zijn extra voordelig uit want voor hen geldt de speciale UIT met je Biebpaskorting: 3 halen = 2 betalen

Installatie Cees van Raak tot stadsdichter van Tilburg in het Paleis-Raadhuis
Volgens traditie wordt tijdens ‘Boeken rond het Paleis’ de nieuwe stadsdichter in het Paleis-Raadhuis geïnstalleerd. Cees van Raak valt de eer te beurt om de vierde stadsdichter van Tilburg te worden voor de periode van 2009 – 2011. Wethouder Ton Horn zal de installatie verrichten. Aan het programma werken onder andere ook mee: het Theater van de Verloren Tijd en de huidige stadsdichter Frank van Pamelen. Van 13.30 – 14.30 uur in het Paleis-Raadhuis. De toegang is gratis.

Voordracht stadsdichter Cees van Raak in Bibliotheek Tilburg Centrum
Om 15.30 uur draagt de nieuwe stadsdichter Cees van Raak een aantal van zijn gedichten voor. Ook in het ‘Theater van de Verloren Tijd’ zal hij een aantal gedichten ten gehore brengen. Een literaire verrassing voor jong en oud! Van 15.30 – 16.00 uur in Bibliotheek Tilburg Centrum. De toegang is gratis.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen