Spring naar inhoud

‘Woning in Zicht’ breidt uit met aanbod Leystromen

Op de website Woning in Zicht staat het aanbod van woningcorporaties 't Heem, TBV Wonen, Tiwos en WonenBreburg. Mensen die in Tilburg een huurhuis zoeken, hoeven zich alleen bij Woning in Zicht in te schrijven om bij alle aangesloten woningcorporaties ingeschreven te staan voor een (huur)woning. Vanaf 25 oktober 2017 sluit woningcorporatie Leystromen zich voor haar verhuuraanbod aan bij Woning in Zicht.

Woningcorporatie Leystromen heeft woningen in Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk. Voor mensen die ingeschreven staan bij Woning in Zicht heeft dit als voordeel dat zij dan ook op woningen in deze dorpen kunnen reageren. En woningzoekenden die ingeschreven staan bij Leystromen kunnen vanaf 25 oktober ook reageren op woningen van 't Heem, TBV Wonen, Tiwos en WonenBreburg.

Woningzoekenden die zowel bij Leystromen als Woning in Zicht staan ingeschreven, kunnen de langste inschrijftijd meenemen naar Woning in Zicht. Uit onderzoek van de woningcorporaties zelf is gebleken dat 35% van de woningzoekenden op zoek is naar een woning in de regio, buiten de eigen woonplaats.

Share

1 gedachte over “‘Woning in Zicht’ breidt uit met aanbod Leystromen

  1. Knolleke

    En dit allemaal omdat Leystromen niet in staat een goede website te ontwikkelen.Wat een gedoe.
    In Goirle is daar niemand blij mee,daar zitten ze niet te wachten op Tilburgers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen