Spring naar inhoud

Tiroler Dorp verrijst al op NS Plein

Het is zondagmiddag en de eerste vrachtauto's zijn op het NS-plein ge-arriveerd om de eerste attractie van de Tilburgse Kermis op te bouwen. Op het NS-plein zal het 'Tiroler Dorp' verrijzen.

Het Tiroler Dorp is een idee van kermisexploitanten zelf: bouw een Tiroler dorp op de Tilburgse Kermis. De gemeente vond het een goed plan en dus wordt het NS-Plein nu aangekleed in Zuid-Duitse sferen.

Kermiswethouder Erik de Ridder zei eerder dit jaar: "Ik ben heel blij dat we met de focus op meer beleving nu ook zien dat exploitanten hiervoor met ideeën komen en zo waarde kunnen toevoegen aan onze kermis. Dat levert niet alleen nieuwe inzichten maar ook een meer gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de kwaliteit. Ook met de horeca gaan we deze slag maken. Nieuw is dat er meer attracties gaan deelnemen aan de reductiemiddagen zodat ook mensen met een smalle beurs kunnen genieten van de kermis. Deze resultaten van de nieuwe aanpak zijn een begin. Samen met horeca, ondernemers en kermisexploitanten gaan we voor een kermis die zich kenmerkt door gastvrijheid en kwaliteit".

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen