Spring naar inhoud

Tilburg Trofee voor Stichting Tilburg Culinair

foto_tilburg_trofeeDe Stichting Tilburg Culinair ontving tijdens de openingsavond donderdag 24 september de Tilburg Trofee uit handen van burgemeester Peter Noordanus.

Tilburg Culinair viert dit jaar het 25-jarig jubileum. Het is al die tijd een belangrijk en beeldbepalend evenement voor de stad. Tilburg Culinair op het Willemsplein trekt ieder jaar veel bezoekers uit de stad en uit de regio. Voor restaurants uit Tilburg en omgeving is het een weekend, waarin zij zich van hun beste kant kunnen laten zien. Tal van sponsoren, veelal uit het Tilburgse bedrijfsleven, hebben zich verbonden aan het evenement. Het is voor ondernemers uit de regio een prima gelegenheid om zich te presenteren en te netwerken.

Tilburg Culinair is een evenement dat met zijn tijd meegaat. Zo heeft het een aantal jaren geleden een andere opstelling gekregen op het Willemsplein met een centrale, grote overkapping. Dat het evenement al 25 jaar succesvol is, is voor het college een reden om als blijk van waardering de Tilburg Trofee te overhandigen aan de stichting Tilburg Culinair.

Tilburg Culinair wordt dit jaar gehouden van donderdag 24 tot en met zondag 27 september 2015 op het Willemsplein in Tilburg. Alle gerechten en dranken die op het culinaire plein verkrijgbaar zijn, kunt u uitsluitend betalen met het Tilburgs Troske. De Troskes zijn voor € 2,50 per stuk te koop aan de kassa’s op het plein.

U kunt deze Troskes tot en met 18 oktober 2015 inwisselen bij de deelnemende restaurants. Daarna zijn de troskes niet meer bruikbaar.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen