Spring naar inhoud

Tilburg Trofee voor Loek Klaassen

stichting openbaar karnaval berkel-enschot heukelomDe heer Loek Klaassen uit Berkel-Enschot heeft op maandag 8 februari de Tilburg Trofee ontvangen uit handen van burgemeester Peter Noordanus. Hij heeft deze trofee gekregen tijdens de Prinsenborrel in Knollevretersgat vanwege zijn jarenlange, belangeloze inzet voor Stichting Openbaar Karnaval Berkel-Enschot en Heukelom.

Loek Klaassen (79 jaar) heeft veel betekend voor het carnaval in Berkel-Enschot. Zo maakt hij al jarenlang elk jaar de illustraties voor 'de Knollevreter', het carnavalsblad van de Stichting Openbaar Karnaval Berkel-Enschot Heukelom. Hij is ook de ontwerper van de kleurplaat in dat blad en verantwoordelijk voor de uitbeelding van het carnavalsmotto.

De-nieuwe-schakel-Berkel-enschotZo ook voor die van het motto van dit jaar: 'Leut mòkte Z11'. Daarnaast heeft hij jarenlang in de jury gezeten van de carnavalsoptochten in Berkel-Enschot en Tilburg. Hij heeft de tekeningen gemaakt voor het carnavalseducatieplan in Berkel-Enschot, dat het SOK beschikbaar stelt voor alle groepen 5 van de basisscholen in Berkel-Enschot. Voor Tennisvereniging Berkel-Enschot ontwierp hij het logo, dat nu nog steeds de gevel van het clubhuis siert.

Sinds de oprichting van De Nieuwe Schakel maakt Loek Klaassen de illustraties op de omslag. Hij heeft in zijn ontwerpen de verbondenheid tussen de kernen Berkel, Enschot en Heukelom gesymboliseerd. Een belangrijke bijdrage aan de dorpsgemeenschap.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen