Spring naar inhoud

Tilburg Trofee voor 100-jarige Raak Metals

Het bedrijf Raak Metals uit Tilburg ontving de Tilburg Trofee ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan op vrijdag 19 mei 2017.

Het bedrijf is een belangrijke speler in het Tilburgse economische leven en heeft al honderd jaar een nauwe band met de stad en zijn bewoners. Burgemeester Noordanus overhandigde de Tilburg Trofee op vrijdag 19 mei tijdens de viering van het 100-jarig bestaan. De uitreiking vond plaats bij Raak Metals aan de Ledeboerstraat 62 in Tilburg.

Het 100 jaar geleden opgerichte Raak Metals is van oudsher een familiebedrijf en wordt inmiddels gerund door de vierde generatie Van Raak. Het bedrijf heeft twintig medewerkers. Het heeft een rijke historie en een goede reputatie als werkgever in Tilburg.

Het is veruit de grootste en bekendste afvalverwerker in de regio en vormt als relatief kleine en regionale speler een belangrijke spilfunctie in een groot internationaal netwerk. Veel van het door Van Raak Metaalrecycling ingezamelde en gesorteerde metaal vindt via grote industriële opdrachtgevers zijn weg door heel Europa om daar in een ander nieuw product te worden toegepast. De kracht van het bedrijf ligt al een eeuw in het denken in hergebruik en recycling.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen