Spring naar inhoud

Tilburg en BAM FM sluiten overeenkomst voor duurzame gebouwenexploitatie

De gemeente Tilburg en BAM FM, onderdeel van BAM Bouw en Techniek, sluiten een contract voor het integraal, meerjarig beheer en onderhoud van alle gebouwen die eigendom zijn van de gemeente Tilburg. Door het sluiten van dit contract is de eerste stap gezet in de ontwikkeling van een langdurige samenwerking. Een samenwerking waarin het relatiebeheer en -onderhoud én het verduurzamen van het vastgoed volledig wordt vormgegeven met als doel een zo optimaal mogelijke gebouwexploitatie.

Als eigenaar en gebruiker van gebouwen richt de gemeente Tilburg zich op gezonde, veilige, energiebewuste en daarmee duurzame gebouwen. Gebouwen waarin de Tilburgse burger kan sporten, ontmoeten, leren, werken en recreëren. De stap die de gemeente Tilburg zet met dit contract is in overeenstemming met een bredere trend binnen de overheid. De ontwikkeling van een regulerende naar een meer participerende overheid.

De Gemeente Tilburg, die met dit contract nadrukkelijk de samenwerking met de markt heeft opgezocht, loopt hierin voorop. De totale omvang van de vastgoedportefeuille beslaat ruim 350.000 m2 verdeeld over bijna 170 gebouwen. Het contract dat op 1 november 2017 in gaat kent een looptijd van 10 jaar en omvat het professioneel beheer en onderhoud, bouwkundig en installatietechnisch.

Als onderdeel van BAM Bouw en Techniek focust BAM FM zich op integraal beheer en onderhoud van gebouwen, zodat opdrachtgevers zich volledig kunnen richten op hun eigen activiteiten. BAM FM beschikt daarvoor over een expertisecentrum dat alle benodigde kennis samenbrengt en innovatieve, duurzame onderhoudsplannen ontwikkelt voor opdrachtgevers. Daarnaast vervult BAM FM de regierol en voert het werkzaamheden zelfstandig uit vanuit het eigen netwerk van medewerkers en betrouwbare partners.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen