Spring naar inhoud

Stempas kwijt?

Volgende week woensdag, 15 maart 2017, mag iedereen met stemrecht naar één van de stembureaus om te stemmen voor de nieuwe Tweede Kamer.

In Tilburg zijn 71 stembureaus en binnen de gemeente Tilburg kunt u bij elk stembureau terecht, net welke voor u het beste uitkomt. De openingstijden zijn van 07:30 - 21:00 uur. De 2 stembureaus bij het Centraal Station sluiten om 20:00 uur. Een kaart met alle stembureaus is beschikbaar via de website van de gemeente Tilburg. Als u op de kaart op een markering klikt, ziet u het adres van de locatie.Als u buiten de gemeente uw stem wilt uitbrengen, heeft u een 'kiezerspas' nodig. Regel de kiezerspas voor vrijdag 10 maart.

Stempas kwijt? Hebt u geen stempas ontvangen, of is deze beschadigd of kwijt? Vraag dan een vervangende stempas aan. Stuur daarvoor uiterlijk vrijdag 10 maart een e-mail of brief met een foto of scan van uw legitimatiebewijs naar inwoners@tilburg.nl. In de stadswinkel kunt u de vervangende stempas dan nog ophalen tot uiterlijk 14 maart 2017, 12:00 uur. Neem uw legitimatiebewijs mee.

Zie voor alle informatie de website van de gemeente Tilburg.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen