Spring naar inhoud

Routeplan voor een eerlijke economie

Op donderdag 3 februari wordt er aan de Universiteit van Tilburg een omvangrijke conferentie gehouden worden onder de titel 'Routeplan voor een eerlijke economie'. Het is de vierde conferentie in een serie over de noodzaak van een politieke en economische verandering om een duurzame en solidaire wereld te bereiken.

Naast enkele debatten en toespraken in de zaal, zal een aantal werkgroepen van start gaan. Doel van die werkgroepen is om knopen door te hakken over concrete acties om een eerlijke economie snel werkelijkheid te laten worden. De contouren van die gewenste economie werden eerder geschetst in het voorstel voor 'Een Fair & Green Deal'. Rond dat voorstel is een samenwerking ontstaan van organisaties.

De werkgroepen gaan over uiteenlopende thema's zoals: duurzaam investeren, energie, belastingen, mondiale bestaanszekerheid, eerlijk meten, vredeseconomie en conflictpreventie, voedselzekerheid en landbouw, onderwijs, en economische groei.

Het volledige programma van de conferentie is te vinden op de eigen website, waar mensen die willen meedoen zich ook kunnen aanmelden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen