Spring naar inhoud

Oscar Dusschooten wordt lijsttrekker VVD Tilburg

Oscar Dusschooten wordt lijsttrekker voor VVD Tilburg bij de gemeenteraadsverkiezingen die op 21 maart 2018 worden gehouden. De kandidaatstellingscommissie en het bestuur van de VVD hebben Oscar Dusschooten unaniem geschikt bevonden als lijsttrekker. Tijdens de algemene ledenvergadering op 14 september zullen de VVD-leden een definitief besluit nemen over de lijsttrekker.

Oscar Dusschooten was van 2008 tot 2014 raadslid voor de VVD met als portefeuilles onder meer financiën en veiligheid. Daarnaast was hij lid van de Rekenkamercommissie en de Auditcommissie en was hij voorzitter van de Raadscommissies Economie en Sociale Stijging. Verder heeft hij zich ingezet voor een herziening van de binnen de Tilburgse politiek gebruikte Planning & Control (P&C) cyclus.

De P&C cyclus beschrijft voor iedere betrokkene binnen de gemeente in hoofdlijnen het doel, de werkwijze en de tijdsplanning. Een goede planning en control draagt er aan bij dat het budget zo efficiënt en effectief mogelijk wordt ingezet.

Bron: VVD Tilburg

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen