Spring naar inhoud

Nieuwe samenwerkingen bij Trappistenloop 2017

Abdij Koningshoeven, SG De Rooi Pannen en Golazo Athletics / Tilburg Ten Miles hebben een convenant getekend over de organisatie van de Trappistenloop PUUR. In het convenant is de rol die studenten van de opleiding evenementen bij de Trappistenloop spelen vastgelegd.

Dit bijzondere evenement wordt op zaterdag 27 mei voor de zevende keer gehouden met een parcours op het terrein van Abdij Koningshoeven. Er is een ronde van 5 kilometer uitgezet, die de deelnemers 1, 2 of 3 keer kunnen afleggen. Start en finish zijn nabij het Proeflokaal.

Aan de Trappistenloop is een goed doel verbonden dat elk jaar gekozen wordt door de Abdij Koningshoeven. De opbrengst van het evenement gaat naar dat goede doel. In 2017 is dat Stichting Metakids, die zich inzet voor onderzoek naar de  Stofwisselingsziekte waar jaarlijks ongeveer 800 baby’s in Nederland mee worden geboren. Zie voor meer informatie hierover op de website van Metakids.

De inschrijving voor de Trappistenloop start op 19 februari om 20:00 uur, maar door het maximale aantal van 300 deelnemers zal het dezelfde avond nog volgeboekt zijn.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen