Spring naar inhoud

Nel Poulus-Reijnders lid in Orde van Oranje Nassau

Nel Poulus-Reijnders ontving op donderdag 12 oktober een Koninklijke onderscheiding. Zij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Zij krijgt deze onderscheiding voor haar vele vrijwilligerswerk bij Huize Zonnehof in Tilburg. Locoburgemeester Hans Kokke reikt de onderscheiding uit tijdens het 25-jarig jubileum van Nel Poulus als vrijwilliger bij Huize Zonnehof in de Prof. Gimbrèrelaan 24 in Tilburg.

Nel Poulus (83) is in 1992 begonnen als medewerker in het team van de bibliotheek bij Huize Zonnehof. Zij hield de uitleenadministratie bij en zorgde voor de wisseling van het boekenbestand. Al ruim twintig jaar is zij actief betrokken bij de productie van het huisblad: 'De Zonnewijzer', waarvan tien jaar als eindredacteur. Daarnaast heeft zij wekelijks de bingo geleid. Ook organiseert zij de competitie van de kaartclub in Zonnehof. Mevrouw Poulus betrekt niet alleen de bewoners van Zonnehof bij de activiteiten, maar ook de mensen uit de wijk De Reit. Zo enthousiasmeert zij buurt- en huisbewoners om te gaan sporten in het sportcentrum in Zonnehof. Zij speelt hierdoor een belangrijke rol in de samenleving in Huize Zonnehof en in wijk.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen