Spring naar inhoud

MobiliteitsLab013, meepraten over het verkeer

Hoe moet de Cityring eruitzien? Hoe zorgen we ervoor dat er in Tilburg in de toekomst meer gelopen en gefietst wordt? Welke innovatieve ideeën zijn er in Tilburg op het gebied van verkeer?

De gemeente Tilburg en de provincie Brabant nodigen Tilburgers uit voor een bijeenkomst op maandag 25 september 2017 als het eerste MobiliteitsLab013 wordt georganiseerd van 19.00 tot 21.30 uur in het Ontdekstation in de Spoorzone.

Naast de bijeenkomst is er ook een kleine expo waarbij bezoekers zowel per fiets als per auto virtueel meegenomen worden naar de mobiliteit van de toekomst. Hier kunnen bezoekers zelf ervaren en bepalen hoe de nieuwe, Tilburgse snelfietsroutes eruit gaan zien.

Deze bijeenkomst is een programmaonderdeel van de European Social Innovation Week, die jaarlijks in september wordt gehouden in de Spoorzone en is gratis toegankelijk voor inwoners en bezoekers van Tilburg. Het is slim om je vooraf aan te melden, want dan ben je zeker van je plek. Last minute binnenlopen? Dat kan, maar vol is vol. Aanmelden kan via deze link.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen