Spring naar inhoud

Maandag gaat het los, de TOP-week 2015

topweekDe TOP-week (Tilburg Orientation Program) wordt jaarlijks georganiseerd voor en door studenten en is bedoeld als introductieperiode voor alle eerstejaars studenten die in Tilburg studentenstad komen studeren aan de Tilburg University, Fontys Hogescholen of Avans Hogeschool. Ook master- en internationale studenten kunnen hieraan deelnemen.

Dit jaar vindt de TOP-week 2015  plaats van maandag 24 augustus tot en met  vrijdag 28 augustus.

Jaarlijks nemen er ongeveer 2500 studenten deel aan deze introductieweek. Gedurende deze week word de deelnemers ingedeeld in een groepje van 15 studenten die dezelfde opleiding volgen. Twee ouderejaars studenten (mentoren) begeleiden de nieuwe studenten en maken ze middels een uitgebreid introductieprogramma wegwijs in Tilburg studentenstad. Zij zullen bovendien op woensdagmorgen deelnemen aan de Tilburg City Brunch, waarbij de gemeente Tilburg samen met de hogere onderwijsinstellingen in Tilburg aandacht vraag voor voedselconsumptie, verspilling en duurzaam eten. Dit jaar viert de TOP-week 35-jarig bestaan en dit zal groots gevierd worden met allerlei activiteiten gedurende de week.

Wil je meer weten over het programma van deze week? Klik dan hier. Tevens is er speciaal voor de deelnemers van de TOP-week een gratis app ontwikkeld voor op de telefoon. Deze app is te vinden via de  link : http://top.univercity.io/get. of via de Play Store (Android) of App Store (iOS) met de zoekterm ’tilburg orientation program’

topweek 2015

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen