Spring naar inhoud

Leonie Koning-Heijne Lid in orde van Oranje Nassau

Leonie Koning-Heijne ontving donderdag 5 oktober een Koninklijke onderscheiding. Zij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Zij krijgt deze onderscheiding voor haar vele vrijwilligerswerk bij Het Laar.

Locoburgemeester Marcelle Hendrickx reikt de onderscheiding uit om 15.30 uur tijdens het 30-jarig jubileum van Leonie Koning als vrijwilliger bij Het Laar.

Leonie Koning (78) is sinds 1987 vrijwilliger bij Het Laar. Zij ondersteunt de Laarambassadeurs die nieuwe bewoners in Het Laar wegwijs maken door middel van een kennismakingsgesprek, rondleiding en een gezamenlijk diner.

Ze heeft een grote bijdrage geleverd tijdens de vele veranderingen in Het Laar. Daarnaast is zij geruime tijd lid van het vrijwilligersplatform. Vanuit deze rol is zij actief betrokken bij het wel en wee van de vrijwilligers en het vrijwilligersbeleid in de organisatie. Tijdens een renovatieproject van gebouw Laarzicht, heeft zij een grote rol gespeeld in de begeleiding en ondersteuning van de bewoners waarvan het appartement werd gerenoveerd.

Sinds 2007 is zij bestuurslid van Club '92 in De Blaak. Dit is een vereniging voor actieve ouderen die allerlei activiteiten ondernemen zoals schilderen, het vervaardigen van poppen en beelden en het maken van excursies.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen