Spring naar inhoud

Leg de sfeer vast op Koningsdag en maak kans op mooi prijzen!

Op donderdag 27 april 2017 viert de koninklijke familie Koningsdag in Tilburg. Een mooie reden voor de foto-speciaalzaak van Frans van Aarle om een unieke fotowedstrijd te organiseren met als thema 'Koninklijk bezoek'. Leg jij de oranje sfeer tijdens het bezoek het best vast, dan maak je kans op mooie prijzen! Redenen genoeg om tijdens Koningsdag je creativiteit de vrije loop te laten gaan!

Laat je favoriete foto printen (maximaal 20x30 cm) en lever deze vóór maandag 15 mei 2017 in bij foto-speciaalzaak Frans van Aarle, Korvelseweg 255. Vermeld op de achterzijde je naam, mailadres en telefoonnummer.

De prijzenpot:

1ste prijs: Panasonic Lumix digitale camera t.w.v. € 300,-
2de prijs:  Kodak Pixpro camera t.w.v. € 79,-
3de prijs:  Henzo design lijst inclusief foto t.w.v. € 70,-
4de prijs:  Peak design slide summit riem t.w.v. € 65,-

Verder zijn er in totaal 25 prijzen te verdelen bestaande uit verrekijkers, fotoboeken, album-printpakketten etc.

De inzendingen worden beoordeeld door het fototeam van Frans van Aarle en de Tilburgse Koerier. De winnaars worden eind mei in deze krant bekend gemaakt. Deelnemers aan deze fotowedstrijd geven automatisch toestemming dat de inzending gebruikt mag worden voor publicatie in de Tilburgse Koerier en op social media. Professionals fotografen en personeel van Frans van Aarle zijn uitgesloten van deelname.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen