Spring naar inhoud

Laura Beekman: “Vooral wat mij irriteert, inspireert mij”

Laura Beekman - anton kwantes 2Logo---Verrassend-StreekTalent---zwartSinger-songwriter Laura Beekman is derde jaars studente op de Rockacademie in Tilburg. Laura zingt Nederlandstalige liedjes en schrijft de teksten samen met haar vriend en rapper Bart Bremmers.

Als onderdeel van het vak ‘Muziek en Dans’ op de HAVO moest Laura verplicht een lied schrijven, wat voor haar de trigger was om een vervolgstudie aan de Rockacademie te gaan volgen.

Laura Beekman - anton kwantes 1Inspiratie om te schrijven haalt Laura uit het dagelijks leven, waarbij vooral de dingen die irriteren Laura inspireren. Als de tekst is geschreven wordt dit samen met de band LAURA verder uitgewerkt tot een lied. De band LAURA is een samenwerking met de ‘Sub-Bass Music Group’. Dit jaar stond LAURA in 100% NL met de single ‘Tot snel’. 100% NL is een Nederlandse commerciële radiozender die vooral Nederlandse muziek draait. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de tweede single ‘Thuis dat ben jij’.

In Bleyemakerij de Boemel trad Laura op zonder band. Op de videoclip is het nummer ‘Eieren’ te horen, geïnspireerd op een favoriete uitspraak van haar oma.

In de toekomst zullen we nog veel van Laura Beekman horen, want na haar studie wil ze veel eigen muziek opnemen, nog meer schrijven en veel spelen, want voor Laura is een dag geslaagd als het publiek met een lach of een traan van blijdschap naar huis gaat.

Meer informatie over Laura Beekman is te vinden haar website laurabeekman.nl en de Facebook pagina www.facebook.com/laurabeekmansingersongwriter. (Deze link naar Facebook is ook te bekijken zonder Facebook-account.)

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen