Spring naar inhoud

Kunstkas uit de Lustwarande van Jasper Griepink te koop

Voor kunstliefhebbers die geen genoeg konden krijgen van de koepelvormige plantenkas van Jasper Griepink, is er nu goed nieuws.

De kas staat sinds 7 oktober 2017 te koop, op Marktplaats.

Van 24 juni tot en met 24 september 2017 stond deze kas in de Warande als onderdeel van de Lustwarande 2017, Disruption.

In de deur van de kas zitten in het plastic wat schadesporen van een hond. Ook zijn er twee kleine gaatjes in het plastic ontstaan doordat de kas lange periode in de Warande heeft gestaan, en iemand het leuk vond om er een gaatje in te maken. Is heel makkelijk met een plakband te plakken: het doek scheurt absoluut niet uit door een gaatje!

De kas heeft drie ramen met automatische  raamopeners. Deze werken met een cilinder die gevuld is met een soort paraffine. Als het warm wordt gaat het raam vanzelf open en weer dicht als het afkoelt, zonder elektriciteit.

De liefhebber moet wel stevig in de buidel tasten, de kas kost 900 euro, maar dan heeft de gelukkige nieuwe eigenaar zowel een plantenkas als een kunstwerk in één.

Share

2 gedachten over “Kunstkas uit de Lustwarande van Jasper Griepink te koop

 1. Paul R

  Dat is slim van de kunstenaar: eerst geld vangen voor het exposeren in de Warande en daarna nog de opbrengst van de kas op Marktplaats in eigen zak doen.
  Ik dacht dat deze Kunst van de gemeenschap zou zijn als de kunstenaar meedoet aan de expositie in de Warande. Dat hij in ieder geval niet ' van twee walletjes snoept'.

 2. toon

  Graag wil ik weten waar de kas van Jasper Griepink te koop staat Op Marktplaats kan ik niets erover vinden
  Kunt u misschien een link doorsturen van de advertentie

  Vriendelijke groet
  Toon van den Broek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen