Spring naar inhoud

Inschrijving Warandeloop op Safaripark geopend

De Loket.nl Warandeloop Tilburg is dit jaar voor het eerst niet in de Oude Warande: het evenement vindt plaats op het terrein van Safaripark Beekse Bergen. Inschrijven is vanaf nu mogelijk. Op 24, 25 en 26 november staat Safaripark Beekse Bergen drie dagen lang in het teken van top- en breedtesport en van gezonde strijd en gezelligheid. De organisatie laat ondertussen de wissel van locatie niet onopgemerkt voorbijgaan.

Het grootste cross event van Nederland beslaat drie dagen; na de fun run op vrijdag, Warande by Night, staan er verdeeld over de zaterdag en zondag op het programma: wandeltochten, wedstrijden voor basisscholieren, jeugdatleten, masters, trimlopen, halve marathon, G-atleten, Businessrun en de internationaal gelouterde Crossgala’s. De organisatie verwacht 6.000 deelnemers. Niet in de laatste plaats vanwege het nieuwe onderdeel: de Safari Run op zondagochtend.

Warande by Night

De verhuizing van de Oude Warande naar Beekse Bergen is voor de organisatie aanleiding om een nieuw onderdeel toe te voegen, de Safari Run. Op zondagochtend lopen deelnemers, bij zonsopkomst, door het safari park, langs de dierenverblijven en de schitterende natuur. Hierna staat er bij de finish voor iedereen een ontbijtje klaar.

Voorzitter Cees van Loon van de Warandeloop is in zijn nopjes. “We zijn als organisatie trots op het feit dat we nog steeds kunnen vernieuwen. Na de toevoeging van Warande by Night enkele jaren geleden is het nu tijd voor de Safari Run. Een schitterend en uitdagend onderdeel.”

Inschrijving

Hoe eerder je inschrijft, des te voordeliger je deelneemt. De voor-inschrijvings-periode loopt tot en met 17 november, echter, tot 6 november geldt er een speciaal kortingstarief. Ook na 17 november kan je nog inschrijven, zij het met een toeslag. Bij Warande by Night en de Safari Run moet je er zeker vroeg bij zijn: de eerste 500 deelnemers krijgen hier 5 euro korting.

Alle informatie over inschrijven, tarieven en starttijden is te vinden op de website van de Loket.nl Warandeloop: www.warandeloop.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen