Spring naar inhoud

Inlakech dingt mee aan de Grote Prijs van Nederland

InlakechDe Tilburgse band Inlakech doet mee aan de Grote Prijs van Nederland. Inlakech is een band van vijfkoppige formatie van getalenteerde muzikanten rondom zangeres en songwriter Nienke Lohuis. Met Bram Doreleijers: Gitarist, Rutger Martens: Gitarist en Hoorn, Paul Snoeren: Bassist en Accordeon, Barry Meulenbroek: Drummer Ze komen alle van de Rockacademie uit Tilburg, waar ze elkaar hebben leren kennen.

De muziek van Inlakech laat zich het beste als sferische pop/indie met folk invloeden omschrijven, met een aparte, zweverige feel die de muziek zo uniek maakt. Soms heel groots, soms heel intiem, maar altijd spannend en ontwapenend.

De Grote Prijs van Nederland is een competitie met ontwikkeltraject voor muzikanten die een serieuze carrière nastreven op lange termijn, in de genres Bands, Singer-songwriter en Hiphop. De organisatie daagt deelnemende muzikanten uit om hun loopbaan een flinke boost te geven door zich te laten inspireren en adviseren door coaches en andere deelnemers. Al bijna dertig jaar weet de Grote Prijs de ontwikkeling van een groot aantal artiesten naar een hoger niveau te brengen.

 Je stem uit brengen op Inlakech via deze link:

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen