Spring naar inhoud

Info-avond over Frederikstraat, tussen Heuvelstraat en Emmapassage

Op woensdag 28 juni van 19.00 tot 21.00 uur organiseert de gemeente Tilburg een informatieavond over het tweede deel van de nieuwe Frederikstraat. Deze wordt gehouden in de kantine van de Hema aan het Hendrikhof.

De nieuwe winkelstraat in het centrum van de stad verbindt het Pieter Vreedeplein met de Emmapassage en het Hendrikhof. Het eerste, noordelijke deel tussen het Pieter Vreedeplein en de Heuvelstraat is inmiddels in aanbouw.

Tijdens de informatieavond over de 'zuidelijke verbinding' zal het ontwerp gepresenteerd worden. De nieuwe winkelstraat krijgt aan weerszijden winkels met daarboven woningen, een woontoren en een nieuw plein. Na de presentatie is er ruime gelegenheid om vragen te stellen en meningen uit te wisselen.

Vastgoedbelegger Wereldhave, wethouder Erik de Ridder, de ontwikkelcombinatie Van de Ven Bouw en Ontwikkeling en Van Schijndel Bouwgroep zijn eveneens tijdens deze avond aanwezig om de plannen toe te lichten en om vragen te beantwoorden. Vanuit de gemeente zijn projectleider Tjalda Kalsbeek en stedenbouwkundige Ludo Hermans aanwezig.

Projectleider Tjalda Kalsbeek van de gemeente is tijdens werkdagen per e-mail bereikbaar via tjalda.kalsbeek@tilburg.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen