Spring naar inhoud

Gratis kaarten orkest Koninklijke Luchtmacht en Open Luchtmachtdagen

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht geeft op 9 mei een concert in Theaters Tilburg. Het concert 100 jaar Militaire Luchtvaart begint op 9 mei om 20:00 uur. Tijdens het concert worden historische filmbeelden getoond en wordt een muzikale reis door de tijd gemaakt, beginnend in 1913. Er is onder meer muziek te horen uit films als An Officer and a Gentleman, Topgun en Soldaat van Oranje.

Vanwege het besef dat de Open Luchtmachtdagen, gehouden in juni, veel overlast kunnen veroorzaken voor de omwonenden van de vliegbasis, geeft de Luchtmacht 100 gratis kaarten weg. Kaarten ophalen kan bij de VVV aan de Nieuwlandstraat 34.

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 juni organiseert de Koninklijke Luchtmacht de Open Luchtmachtdagen op vliegbasis Gilze-Rijen.

Wilt u de stormbaan uitproberen? Alles te weten komen over de missies in Mali, Afghanistan en Somalië? Of binnenstappen in de nagebouwde Forward Operating Base Mali? Het kan allemaal!

De Kapel van de Koninklijke Luchtmacht verzorgt dit jaar voor het eerst een bijzonder lunchconcert. En natuurlijk is er zoals elk jaar de spectaculaire vliegshow en de static show. Tijdens de Luchtmachtdagen zijn Nederlandse en buitenlandse vliegtuigen te zien. Op deze website vindt u een overzicht van de deelnemende vliegtuigen.

Vrijdag 20 juni ligt het accent op werken bij de luchtmacht, zaterdag 21 juni draait het om de inzet van het luchtwapen. Op beide dagen worden bezoekers door middel van zien, doen en beleven meegenomen in de wereld van de Koninklijke Luchtmacht.

 

Share

1 gedachte over “Gratis kaarten orkest Koninklijke Luchtmacht en Open Luchtmachtdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen