Spring naar inhoud

Ger en Riki Bogaers krijgen Tilburg Trofee

tilburg trofeeGer en Riki Bogaers ontvangen de Tilburg Trofee van de gemeente Tilburg vanwege de jarenlange verdiensten die dit echtpaar heeft voor de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging (KNNV) afdeling Tilburg. Mario Jacobs, wethouder Groen, Natuur en Landschap, overhandigde de Tilburg Trofee na afloop van de jaarvergadering van de KNNV op dinsdag 27 januari om 21.30 uur in het Natuurmuseum aan de Spoorlaan.

Ger (85) en Riki (83) Bogaers zijn respectievelijk 70 en 60 jaar actief lid van de KNNV, afdeling Tilburg. Ger Bogaers heeft 33 jaar lang bestuursfuncties gehad. Hij is zowel penningmeester als (vice)voorzitter geweest en is oprichter en coördinator van de paddestoelenwerkgroep. Hij is al eens benoemd tot erelid en heeft de landelijke erepenning ontvangen. Riki Bogaers is nog steeds actief bij diverse werkgroepen binnen de KNNV, afdeling Tilburg.

De KNNV Tilburg is een landelijke vereniging voor veldbiologie, voor actieve natuurliefhebbers en -beschermers. KNNV-leden organiseren natuurexcursies, inventarisaties, lezingen en cursussen en wandelingen. Er zijn diverse werkgroepen actief binnen de afdeling Tilburg op het gebied van soorten (insecten, korstmossen, mossen, paddenstoelen, planten, vogels), gebieden (Dongevallei, Kaaistoep, Stadsnatuur), natuurbeheer (plaggen op de Regte Heide) en fotografie

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen