Spring naar inhoud

Fractievoorzitter D66 Peter van Gool stopt

Peter van Gool en Mieke Hevelmans

De huidige fractievoorzitter van D66 Tilburg stopt na 12 jaar gemeentepolitiek. Bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 is hij niet opnieuw verkiesbaar.

Peter van Gool heeft dat op de website van D66 Tilburg bekend gemaakt. Hij kiest ervoor om meer tijd en energie te gaan investeren in zijn werk; hij is docent Bestuurskunde aan het ROC in Tilburg.

Twaalf jaar geleden had D66 één raadslid, Ruud van Esch, en begon Peter van Gool zijn politieke loopbaan als commissielid. Op dit moment is D66 de grootste partij in Tilburg met twee wethouders - Marcelle Hendrickx en Berend de Vries - en negen raadsleden. In november 2015 nam Peter van Gool het fractievoorzitterschap over van Mieke Heuvelmans.

Peter van Gool blijft als fractievoorzitter van D66 tot aan de verkiezingen. Daarnaast zal hij een bijdrage leveren aan de verkiezingscampagne.

Share

1 gedachte over “Fractievoorzitter D66 Peter van Gool stopt

  1. Theo

    En zo moeten er nog meer van D66 opstappen. Zowel landelijk als plaatselijk hebben veel mensen de buik vol van dit clubje en verwachten ze vernieuwingen in een totaal andere vorm.Dus gewoon wegweze4n.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen