Spring naar inhoud

Energiefabriek013 blikt terug en kijkt vooruit

Balans-EnergieEnergiefabriek013 nodigt iedereen uit om op 9 december 2014 samen terug te blikken op het afgelopen jaar, maar vooral om met z’n allen vooruit te kijken naar de toekomst. Energiefabriek013 heeft de wind in de rug. De zon schijnt en iedereen mag daarvan meegenieten! Hoe? Het antwoord krijg je op 9 december om 19.15 uur bij Cinecitta!

Energiefabriek013 is een coöperatie, een groep burgers die samen –lokaal- allerlei initiatieven neemt om een duurzame samenleving mogelijk te maken. Woningen worden energiezuiniger gemaakt, energie wordt opgewekt door zonnepanelen en windmolens. Het milieu wordt minder belast en we krijgen een lagere energierekening!

Het afgelopen jaar hebben de deskundige vrijwilligers van Energiefabriek013 hard gewerkt. Op 9 december vertelt het bestuur van Energiefabriek013 wat er bereikt is. En nemen we een kijkje in de toekomst. Hoe gaat Energiefabriek013 er de komende jaren voor zorgen dat Tilburg duurzamer wordt en tegelijkertijd onze energierekening daalt? Kijk op www.energiefabriek013.nl voor het programma van deze avond.

Cinecitta serveert voor de liefhebbers een speciaal driegangenmenu (à 30 euro, incl. 3 consumpties) voorafgaand aan de opening van de avond. Hiervoor moet je je even aanmelden via onsdiner@gmail.com. Kosten betaal je via pin op de avond zelf.

EnergieFabriek013

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen