Spring naar inhoud

Elke derde donderdag van de maand: BitterBallenBorrel

De BitterBallenBorrel Tilburg is een informele netwerkborrel voor ondernemers, managers, directeuren, met hele kleine tot en met hele grote bedrijven. De BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland met meer dan 100.000 leden.

Plaatselijke leden organiseren maandelijks in meer dan 25 Nederlandse steden zakelijke netwerkevenementen. In Tilburg op elke derde donderdag van de maand. Toegang en bitterballen zijn gratis, overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Het programma van de eerstvolgende BitterBallenBorrel, die op donderdag 18 mei 2017 wordt gehouden bij Qlubhouse, Tivolistraat 6, heeft de volgende onderdelen:

  • 17.00 uur Opening - Netwerken met ballen
  • Strategisch Netwerken – Theo Thomas. Hij is de bedenker van de methode ‘Strategie met ballen’ en een bevlogen netwerker.
  • Verloting “Het Bedrijf”
  • Presentatie: “Het Bedrijf” Puur & Sprankelend – Rachel de Cock
  • 20.00 uur Afsluiting
    20:15 uur beUnited BBQ

Muzikale omlijsting door Sanne Tuinder

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Tilburg verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Tilburg met een tegenwaarde van €495,– (excl BTW).

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Registreren en aanmelden kan via deze link.

BitterBallenBorrel Tilburg wordt georganiseerd door en voor ondernemers uit Tilburg en omgeving: Nikki Hamers, Marco Brokx, John Menue en Anja Tuinder.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen