Spring naar inhoud

Dolfijn bowling wil voor einde van het jaar open

Aan de Ringbaan Oost zijn bouwers druk bezig met de herbouw van de Tilburgse bowlingbaan Dolfijn.

Eigenaar Thomas Dol meldt op Facebook: "We hebben afgelopen weken weer gesprekken met de huisbaas gehad over de voortgang van de bouw. Er is ons medegedeeld dat het pand in week 44 wordt opgeleverd.""Wij gaan dan onze uiterste best doen om zo snel en goed mogelijk binnen alles voor elkaar te krijgen. Voorlopig hebben we week 50 (18 december 2017) gepland staan om de eerste dag open ze te zijn voor publiek."

Het nieuwe bowling-centrum krijgt 24 bowlingbanen. Eerst waren dat er twintig. De banen worden voorzien van de nieuwste camera- en scantechnieken waarmee nauwkeurig gemeten kan worden wat de snelheid, positie en rotatie van een bowlingbal is.

Thomas Dol: "We houden jullie via Facebook op de hoogte wat jullie allemaal van ons mogen verwachten in ons mooie nieuwe centrum. Vandaag weer hele leuke gesprekken gehad over de extra activiteiten buiten het bowlen om."

Dolfijn Bowling Tilburg wordt een multifunctioneel gebouw met verschillende verdiepingen en activiteiten. Naast bowlingbanen komen er bijvoorbeeld ook springkussens. De midgetgolfbanen komen terug en krijgen een jungle thema.

In maart 2016 werd het bowlingcentrum door brand compleet verwoest.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen