Spring naar inhoud

Diederik Samsom (PvdA) in Tilburg en Jesse Klaver (GroenLinks) in Eindhoven

tweede-kamer-verkiezingen-2017-logoWoensdag 15 maart 2017 is nog ver weg voor de meesten. Dat Nederland die dag weer naar de stembus mag om een nieuwe Tweede Kamer te kiezen, is dan ook vooral te merken aan het feit dat landelijk bekende politici door het land beginnen te trekken om potentiële kiezers te ontmoeten. De komende weken en maanden zullen waarschijnlijk nog veel bekende gezichten uit het Haagse in de stad te vinden zijn. De eerste twee 'bekende politici' hebben hun komst inmiddels aangekondigd.

diederik-samsonOp vrijdagmiddag 14 oktober komt Diederik Samsom naar Tilburg. Hij moet eerst binnen zijn partij nog het partijleiderschap winnen en hij wil hierover in gesprek met leden en niet-leden van de PvdA. Het gesprek vindt plaats in theater de Boemel aan de Burgemeester Brokxlaan 8-76. Iedereen is welkom. De bijeenkomst duurt van 16.00 tot 17.30 uur. Na afloop is er een borrel. Op zijn website doorknokken.nl vertelt Diederik Samson alvast waarom hij opnieuw de partijleider van de PvdA wil worden.

jesse-klaverWie graag Jesse Klaver, de partijleider van GroenLinks wil ontmoeten kan op maandag 24 oktober met GroenLinks Tilburg meereizen naar Eindhoven.

Tijdens de bijeenkomst in 'de Effenaar' zal Jesse speechen en is er daarna gelegenheid om vragen te stellen. Iedereen is welkom, zowel leden als niet-leden van GroenLinks. Wie mee wil moet om 18.15 voor het centraal station in Tilburg aanwezig zijn om samen met de trein van 18.37 naar Eindhoven te reizen.

Share

1 gedachte over “Diederik Samsom (PvdA) in Tilburg en Jesse Klaver (GroenLinks) in Eindhoven

 1. Joop Moerkens

  Beste mensen
  Ik wil maandagavond graag Jesse gaan zien Eindhoven.
  Ik ga wel met de auto, maar om het Groen Links technisch acceptabel te maken: ik kan 3 mensen meenemen, met goed aanduwen 4.
  Wie mee wil, meld je dan even via deze website. Dan spreken we verder af.
  Groetjes
  Joop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen