Spring naar inhoud

Derde ‘The Talk of The Town Reunion’ in Midi-Theater

TheTalk voorgevelZaterdag 4 oktober wordt voor het derde jaar op rij “The Talk of The Town Reunion” georganiseerd in het vernieuwde MIDI-Theater in Tilburg. Bezoekers worden op deze avond mee teruggenomen naar de grootste en bekendste discotheek die Tilburg ooit gekend heeft.

Door de indeling en uitstraling van het MIDI-theater denkt de organisatie een nog beter feest neer te kunnen zetten dan voorheen. Zo staat er bijvoorbeeld in het Theatercafé een live disco-soulband en is er in de grote zaal (de oude bioscoop) een grotere dansvloer gecreëerd met een spectaculaire lichtshow. De derde editie wordt weer een trip down memory lane voor alle oud Talk-gangers maar natuurlijk vooral een weerzien met heel veel oude bekenden.

De Talk of the Town is de enige echte discotheek die Tilburg ooit heeft gekend. De discotheek opende de deuren in 1976 en na 27 jaar werd The Talk gesloten op 1 januari 2004. Het adres was Heuvelring 116, twee deuren voorbij de Heuvelsekerk. Een plekje nostalgie in vele stappers-harten uit regio Tilburg en ver daarbuiten. De wereldberoemde zanger Kamahl (The Elephant Song) bezocht de Talk in 1981. De bijzondere evenementen waren beroemd: nieuwsjaarsfeesten, carnavalsfeesten, HOUSE Party's, V.I.P party’s, paasfeesten en met veel dj-avonden. Lees ook het interview opp Tilburgers uit december 2011 met twee nauw betrokkenen bij The Talk of The Town: Ruud van Groeninge en Ivan Mols.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen