Spring naar inhoud

Denise gezicht van B-Team van KRO-NCRV’s No Limits Network

De 30-jarige Tilburgse Denise Stoopen is een van de vijf gezichten van het B-Team, een nieuw consumentenprogramma van 'No Limits Network' op Youtube. 'No Limits Network' is een online platform van KRO-NCRV dat zich richt op mensen met een beperking.

Denise heeft achondroplasie, een botgroeistoornis, waardoor ze klein blijft. Enkele jaren geleden werd ze Bikkel van de Bart de Graaf Foundation, waardoor ze de mogelijkheid kreeg om haar afstudeerproject verder te ontwikkelen en in de markt te zetten.

Denise Stoopen: “Ik wil met mijn bijdrage aan het B-Team en No Limits Network helpen om meer kansen te creëren voor mensen met een beperking”, aldus Denise. “Ik zie bijvoorbeeld op de arbeidsmarkt nog steeds vooroordelen als het gaat om mensen met een beperking.”

Het B-Team is een web only-programma van No Limits Network van KRO-NCRV, waarbij consumentenproblemen van mensen met een beperking aan de kaak worden gesteld. Zo heeft het B-Team deze zomer een petitie voor een onbeperkt Openbaar Vervoer opgesteld, die in korte tijd meer dan 10.000 keer werd ondertekend. Het B-Team wordt gemaakt door en voor jongeren met een beperking.

De eerste aflevering van het B-Team gaat donderdag 5 oktober van start op het YouTube-kanaal 'No Limits B-Team' en Facebook pagina van 'No Limits Network'.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen