Spring naar inhoud

Colofon

Tilburgers.nl is dé digitale nieuws-site van Tilburg. Tilburgers.nl is onafhankelijk en biedt politieke verslaggeving, interviews,  en nieuws over Tilburgers en haar bewoners in tekst, beeld en geluid. Uitgangspunt is steeds het duiden van het nieuws en het geven van achtergronden door feitelijke verslagen en interviews.

Stichting Onafhankelijke Media

Tilburgers.nl en de Top 1000 Aller Tilburgers zijn onderdeel van de Stichting Onafhankelijke Media.

SOM-logo-630px

De redactie bestaat nu uit de volgende personen:

Wie Wat Contact
Roland Samuëls Hoofdredacteur roland@tilburgers.nl
Paula Anguita Eindredacteur redactie@tilburgers.nl
John Geerts Internetmanager / Fotografie john@tilburgers.nl
Norbert Bruggeman († 2014) Redactie coach
Jean-Paul Korst Weerman jean-paul@tilburgers.nl
Peter van den Besselaar Auteur en fotograaf Peter van den Besselaar
Hans Rube Auteur
Anton Kwantes Auteur Verrassend Streektalent

Voor de rubriek 'Tilburg uit de Oude Doos'  is er een samenwerking met het Regionaal Archief Tilburg.

Achtergrond Tilburgers.nl

Tilburgers.nl is in januari 2007 opgericht door Paula Anguita en John Geerts. In eerste instantie als een forum voor de stad, maar al snel is de website omgebouwd naar een nieuwsplatform voor Tilburg met aandacht aan de vele initiatieven in de stad.

Nadat ervaren eindredacteur Norbert Bruggeman in 2010 de redactie heeft versterkt, is het nieuwsaanbod breder geworden. Sinds 2012 bestaat de kern van de redactie uit Paula Anguita, Roland Samuels en John Geerts. Momenteel lezen de gemiddeld 2000 bezoekers van Tilburgers.nl dagelijks zo'n 10.000 nieuwsberichten per dag.

Rechten - Creative Commons

Creative Commons LicentieElke tekst - (Youtube)film - foto - audiofragment, of anderszins van Tilburgers.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Unported licentie.
Kopiëren, downloaden en hergebruik van foto's en video's mag, op voorwaarde van bronvermelding 'Tilburgers.nl' (inclusief hyperlink). Teksten mogen gedeeltelijk overgenomen worden als citaat en met 'Tilburgers.nl'' als bronvermelding. Integraal overnemen mag niet. Bijdragen van columnisten en gastschrijvers vallen hier niet onder, zij behouden de volledige rechten op hun werk.

Lettertype: TilburgsAns-Regular

Sinds 10 april 2016 gebruikt Tilburgers.nl het lettertype TilburgsAns-Regular in alle kopteksten en links. TilburgsAns is ontworpen door Sander Neijnens en Ivo van Leeuwen en heeft het karakter van de stad Tilburg meegekregen. Meer informatie is te vinden op de website www.tilburgsans.nl.

Niet gevonden worden

googleAls u niet wilt dat uw naam gevonden wordt via de zoekmachine van Google, kunt u zelf bij Google een verzoek indienen om uw naam uit de zoekmachine te verwijderen. Een verzoek om uw naam te verwijderen kunt u indienen via een web-formulier, te vinden via deze link: https://support.google.com/... (Engelstalig)

Share
Gebruikt Tiny Framework Inloggen