Spring naar inhoud

Bredaseweg gaat op de schop – omleidingen

Vanaf woensdag 16 augustus 2017 wordt begonnen met werkzaamheden aan de Bredaseweg. Eerst zullen er ter voorbereiding tijdelijke doorsteken worden gemaakt in de middenberm en worden er metingen verricht. Tijdens deze voorbereidende werkzaamheden is een halve rijbaan afgesloten of is er sprake van een rijdende afzetting.

Daarna beginnen wegwerkers op maandag 21 augustus 2017 met het vervangen van de bovenste laag asfalt op de Bredaseweg, vanaf de Baroniebaan tot en met de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg.

Om de overlast te beperken en de uitvoeringsperiode zo kort mogelijk te houden, zal er worden gewerkt van 07.00 tot 22.00 uur. Van maandag 21 tot woensdag 23 augustus wordt de noordelijke rijbaan (oneven huisnummers) aangepakt en van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 augustus de zuidelijke rijbaan (even huisnummers).

Ter hoogte van de werkzaamheden wordt de rijbaan steeds afgesloten. Op de andere rijbaan is één rijstrook beschikbaar voor verkeer richting de Reeshof en één rijstrook voor verkeer richting Tilburg centrum. De aannemer maakt afspraken met bewoners over de tijdelijke bereikbaarheid van hun woningen.

Doorgaand verkeer wordt geadviseerd om via de A58, de N260 of de Midden-Brabantweg te rijden. Tijdens beide fasen gelden de volgende omleidingen:

  • Verkeer van de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg wordt omgeleid via de Dongenseweg.
  • Verkeer richting de Zwartvenseweg wordt omgeleid via de Gilzerbaan, Conservatoriumlaan, Statenlaan, Wandelboslaan en de Reeshofdijk.
  • Verkeer richting het centrum kan via de Baroniebaan naar Ringbaan-West rijden.
  • Verkeer richting Dongen wordt omgeleid via de Burgemeester Letschertweg of via de Baroniebaan en de Ringbaan-West.
  • Verkeer richting de Reeshof en het crematorium wordt omgeleid via de Reeshofweg.
Share

2 gedachten over “Bredaseweg gaat op de schop – omleidingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen