Spring naar inhoud

Bockmuziekbierborrel rond het kampvuur met Anton Kwantes & friends

Anton KwantusZondagmiddag 5 oktober nodigt Anton Kwantes zijn vrienden uit voor een gezellige Bockmuziekbierborrel rond het kampvuur in Paradox.

Anton componeert al sinds de jaren tachtig liedjes. Over het algemeen schrijft hij in het Nederlands of in het Brabants dialect. Hij leverde onder andere een mooie bijdrage aan de cd “Alle 013 Goed” met het liedje “Elke stad kent zijn stek” en vertolkte Brel op de cd “Sjaak, Jacques Brel op z’n Brabants” met het liedje “Börgerlui”.

Anton Kwantes draait zijn hand nergens voor om. Hij is een singer-songwriter, speelt trombone en bariton, is entertainer, allround muzikant, presentator en speelt in 2015 in de 12e Tilburgse Revue waarin hij één van de hoofdrollen heeft.

De muzikale vrienden die deze middag samen met Anton Kwantus optreden zijn Frans Hensen, Sil van den Hout,  Maaike Hermans, Jan de Laat, Rens Hensen, Arjan Bruinsma, Marieke van Middelkoop en Leon van Egmond. In de pauze is er een ‘Meet & Greet’ met artiesten van de CD's Alle 013 Goed en Alle 014 Goed.

Bockmuziekbierborrel rond het kampvuur met Anton Kwantes & friends
zondag 5 oktober 2014 aanvang 14:30 zaal 14:00 entree is gratis
Locatie: PaRaDoX Telegraafstraat 62 in Tilburg

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen