Spring naar inhoud

Bleyemakerij de Boemel 76 viert haar driejarig bestaan

In het weekeinde van 25, 26 en 27 augustus 2017 viert theater Bleyemakerij de Boemel 76 haar driejarig bestaan. Tijdens het weekeinde zijn er verschillende activiteiten, waarbij bezoekers een borrel kunnen drinken, een hapje kunnen eten en uiteraard naar muziek kunnen luisteren. Daarnaast zijn er nog een paar bijzondere activiteiten.

Het feestweekeinde begint met een borrel op vrijdag. Vanaf 18.30 kunnen bezoekers gezellig kletsen of netwerken en vanaf 21.30 uur wordt er muziek gemaakt door de Tilburgse band Tuff Enuff.

Op zaterdag is er een instrumentenmarkt waar muzikanten en artiesten hun tweedehands spullen te koop aan kunnen bieden. De instrumentenmarkt is van 15.00 tot 18.00 uur. Aansluitend wordt er door RAW een barbecue georganiseerd in de binnentuin, waar iedere boemelbezoeker voor slechts 6,00 euro een saté van 200 gram, met satésaus, salade en brood kan krijgen.

Het hoogtepunt van het driejarig bestaan is de feestavond op zaterdag, waarbij vanaf 21.30 uur de coverband Marasquin zal optreden.

Zondagochtend wordt er gestart met een Bleye Brunch en vanaf 14.00 uur is er zowel binnen als buiten live muziek!

Het volledige programma is terug te vinden op de Facebookpagina: www.facebook.com/Kom-op-voor-de- Boemel (Deze pagina is ook te bezoeken zonder een eigen Facebook-account).

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen