Spring naar inhoud

Bert Goessen ontvangt Tilburg Trofee

Bert Goessen LinkedInBert Goessen ontving vrijdag 3 juli de Tilburg Trofee van de gemeente Tilburg vanwege zijn jarenlange verdiensten als filmprogrammeur van arthouse bioscoop Cinecitta. Loco-burgemeester Marcelle Hendrickx overhandigde de Tilburg Trofee tijdens zijn afscheid in Cinecitta.

Bert Goessen (63) heeft zich 35 jaar lang met veel bevlogenheid ingezet voor arthouse bioscoop Cinecitta. Dat deed hij samen met Frans van Beek, die eerder afscheid nam. Bert Goessen heeft al die jaren de filmliefhebber verwend met ware pareltjes uit het niet-alledaagse filmaanbod. Na 35 jaar nam Bert Goessen op vrijdag 3 juli afscheid.

De films die Bert Goessen selecteert zijn kwaliteitsfilms uit heel de wereld, die niet overal vertoond worden. Hij heeft de durf gehad om te kiezen voor het runnen van een bioscoop die zich richt op een select publiek van filmliefhebbers. Hij heeft veel bijzondere films verkregen en is er in geslaagd om zich met het filmaanbod te onderscheiden van andere bioscopen. Hiermee heeft hij Cinecitta als arthouse bioscoop op de kaart gezet.
Cinecitta bedankte en eerde Bert Goessen vrijdag 3 juli met een filmmarathon met films uit ‘De Keuze van Bert’. Van vrijdag 10.30 uur tot zaterdag 10.30 uur werden non stop 13 films vertoond. Loco-burgemeester Marcelle Hendrickx reikte de Tilburg Trofee vrijdag 3 juli uit tijdens de filmmarathon in Cinecitta.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen