Spring naar inhoud

Berkel en Enschot vieren feest

berkel-enschot 800-850In augustus 2014 bestaat Berkel 800 jaar en Enschot 850 jaar. Vanwege dit heugelijke feit organiseren de inwoners en ondernemers van Berkel-Enschot diverse evenementen voor jong en oud, waaronder een Berkel-Enschot Got Talent-show, tenniskampioenschappen en een kleurwedstrijd. Deze feestperiode wordt op zaterdag 30 en zondag 31 augustus groots afgesloten met een weekeind vol activiteiten en feest. Het wordt een feest van, voor én door inwoners van Berkel-Enschot.

Op het programma, dat te vinden is op de feestwebsite www.be800-850.nl, staan onder meer: de officiële onthulling van het herinneringskunstwerk, een optreden van de coverband Round About Now, een muzikaal optreden van basisschoolleerlingen en Gerard Korthout, een optocht van diverse Gildes en de presentatie van het jubileumboek.

In de eerste week van juli is er een speciaal Feestmagazine verschenen, dat door veel vrijwilligers huis-aan-huis is bezorgd. Wie het desondanks niet ontvangen heeft, kan een exemplaar ophalen bij de bibliotheek van Berkel-Enschot of bij Primera in het winkelcentrum Eikenbosch.

Op de speciale Facebookpagina zijn alle laatste nieuwtjes op de voet te volgen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen