Spring naar inhoud

Afvalkalender 2015 voortaan online en op smartphone

Afvalwijzer-en-afvalkalender-Gemeente-Tilburg
Klik op plaatje voor de link naar de Afvalwijzer

Voorheen verstuurde de Gemeente Tilburg de afvalkalender per post naar alle huishoudens, maar per 1 januari 2015 komt daar verandering in. Vanaf dit jaar zijn de dagen van het ophalen van het afval alleen online te bekijken via de website afvalwijzer van de gemeente.  Door middel van een postcode en het invullen van het huisnummer kan de afvalkalender bekeken en geprint worden.

Op de website is verder te lezen: "U kunt ook de Afvalwijzer-app downloaden op uw smartphone. Zoek op 'Afvalwijzer' in de app-winkel van uw smartphone, bv. Apple Store of Google Play. U krijgt dan automatisch een herinnering wanneer u uw container buiten moet zetten. "

Share

7 gedachten over “Afvalkalender 2015 voortaan online en op smartphone

 1. Ingrid Dumoulin/Kees van Hest

  Waardeloze site,te moeilijk voor mensen die moeten werken, zeker bedacht door een voormalig ambtenaar van de belastingsdienst, "makkelijker kunnen wij het niet maken ", zouden anders te veel vragen moeten beantwoorden.

 2. John Geerts

  Ik ben best wel handig met dat soort dingen, en het is me uiteindelijk gelukt om alles op een A4 te krijgen, alleen zonder loep niet te bekijken....

 3. frans

  wil voor de bewoners een afvalwijzer ophangen ,maar kan het pdf niet openen en ook niet afdrukken . ze mogen de wijzer op een ander programma maken

 4. Daf-Trukie

  @patrick met het weghalen van dat huis word het niet anders hoor!

  Wel vreemd dat ik nergens meer in heel mijn zoektocht een PDF zelf kan downloaden over het scheiden van afval wat waar in mag en waar niet. Zit niet heel de dag online als ik iets wil weggooien. Dus de site is een leuk maar niet in plaats van!

 5. Jet

  Gisteren stond mijn vuurwerkafvalzak keurig tegen de volle kliko aan.
  Maar denk je nou, dat deze werd meegenomen.
  Door kortzichtigheid lieten ze hem gewoon staan!!
  Dank je wel voor het meedenken en het opruimen van de straat!

  Jet.

 6. Patrick

  Het moet toch niet gekker worden he. Is dit nu ook al bezuinigen?? Te zot als je het mij vraagt. Haal dat huis maar eens weg op de rotonde van smarius.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen