Spring naar inhoud

Op donderdag 27 april 2017 viert de koninklijke familie Koningsdag in Tilburg. Een mooie reden voor de foto-speciaalzaak van Frans van Aarle om een unieke fotowedstrijd te organiseren met als thema 'Koninklijk bezoek'. Leg jij de oranje sfeer tijdens het bezoek het best vast, dan maak je kans op mooie prijzen! Redenen genoeg om tijdens Koningsdag je creativiteit de vrije loop te laten gaan!

Laat je favoriete foto printen (maximaal 20x30 cm) en lever deze vóór maandag 15 mei 2017 in bij foto-speciaalzaak Frans van Aarle, Korvelseweg 255. Vermeld op de achterzijde je naam, mailadres en telefoonnummer. ...lees verder "Leg de sfeer vast op Koningsdag en maak kans op mooi prijzen!"

Share

Advertorial

Wist u dat er in Nederland duizenden stichtingen zijn die zich regionaal inzetten? Ook in regio Tilburg zijn initiatieven die het verschil maken. Van een lokale voedselbank tot een stichting die kansarme jongeren begeleidt.

Donatie
ING vindt dat deze stichtingen een steuntje in de rug verdienen, zodat zij hun ambities waar kunnen maken. Daarom heeft ING het ING Nederland fonds in het leven geroepen. Een fonds dat grote, landelijke - maar ook kleinere en lokale initiatieven ondersteunt met kennis, tijd en geld. ...lees verder "ING start steunactie voor lokale stichtingen; stem mee!"

Share

Advertorial

Jaguar dealer Knook opent een Pop-Up store in hartje Tilburg. De beleving van het merk staat hier centraal: bezoekers kunnen live kennismaken met maar liefst drie Jaguar-modellen en ze kunnen genieten van een bijzondere Virtual Reality-proefrit. Hoogstpersoonlijke Jaguars komen er tot leven via de configurator met een levensgroot scherm. De Jaguar Pop-Up store van Knook is de gehele maand december geopend. ...lees verder "Jaguar dealer Knook opent Pop-Up store in Tilburg"

Share

mbo-informatie-de-rooi-pannenAdvertorial

Op dinsdag 29 november houdt de Scholengemeenschap De Rooi Pannen  een MBO-informatiedag in haar vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda.

Van 16.00 tot 20.00 uur staan leerlingen en docenten van de verschillende MBO-afdelingen (Horeca, Handel, Toerisme/Recreatie, Vormgeving en Marketing/Evenementen) klaar om geïnteresseerden voor te lichten. ...lees verder "29 november MBO-informatiedag bij De Rooi Pannen"

Share
Gebruikt Tiny Framework Inloggen