Spring naar inhoud

Ad Mols Lid in de Orde van Oranje Nassau

lid orde oranje nassauAd Mols ontving op dinsdag 3 november een Koninklijke onderscheiding. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Hij krijgt deze onderscheiding onder andere vanwege zijn jarenlange vrijwillige werkzaamheden bij Sociëteit Souvenir des Montagnards. Loco-burgemeester Berend de Vries reikte de onderscheiding uit tijdens de Algemene Ledenvergadering ter gelegenheid van het 170-jarig bestaan van de sociëteit.

Ad Mols (74) is sinds 1990 verbonden aan Sociëteit Souvenir des Montagnards. Hij was secretaris van het hoofdbestuur en van het Souvenir Operakoor. Sinds 1995 is hij productieassistent en productieleider van de opera-uitvoeringen van Souvenir des Montagnards.

Naast zijn vrijwillige activiteiten voor de Souvenir is Ad Mols sinds 2009 voorzitter van de stichting Mijn Thuis; een stichting die Palestijnse vluchtelingen helpt in kampen in Libanon. Hij reist elk jaar zelf naar Libanon om contact te houden met groepen mensen die in nood verkeren en om daar ter plekke de handen uit de mouwen te steken.

In het verleden is Ad Mols actief geweest als vrijwilliger bij fotoclub FAK Lumen in Goirle, was hij twaalf jaar lang secretaris van de Katholieke Onderwijs Vereniging en dertien jaar vrijwilliger bij de Beekse Bergen.

Sociëteit Souvenir des Montagnards is een vereniging met brede culturele doelstellingen, gekoppeld aan het gezellige onderlinge verkeer van de leden. De sociëteit kent verschillende onderdelen, waaronder de Souvenir Theater Compagnie, de Souvenir Bridgeclub en het Operakoor, dat voornamelijk optreedt binnen de provincie.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen