Spring naar inhoud

21e Galgenloop in Berkel-Enschot

galgenloop berkel enschotDit jaar staat de Galgenloop, het loopfestijn van Berkel-Enschot, gepland op zondag 28 juni, met wederom op het programma: de 10 EM Galgenloop (wedstrijd- en prestatieloop), 10 km prestatieloop en de 5 km prestatieloop.

De Galgenloop is een jaarlijks evenement voor hardlopers, officieel onderdeel van het ZLM wegcircuit en een officiële KNAU wedstrijd. Het parcours loopt door het buitengebied van Berkel-Enschot. Inschrijven voor de Galgenloop kan via de website galgenloop.nl. tot 26 juni; ophalen van het startbewijs kan op 28 juni vanaf 09.30 uur bij de inschrijfbalies op het terrein. De start van de Galgenloop 10 EM en 10 km is om 12.15 uur. De start van de 5 km loop is om 12.20 uur. Start en finish zijn bij Boerderij Denissen, Generaal Eisenhowerweg 1. Er zijn springkussens voor de kinderen, er is muziek en er kan een hapje en drankje genuttigd worden door zowel sporters als toeschouwers.

Tussen 11.40 en 12.25 uur vinden drie lopen voor kinderen van 6-12 jaar plaats. Na afloop ontvangt elke deelnemer een medaille. Er is ook een extra actie voor de kids: alle kinderen die dit jaar deelnemen aan de Galgenloop Kidsrun (ongeacht welke afstand) krijgen een lotnummer. Tijdens de prijsuitreiking zal uit alle lotnummers één lotnummer worden getrokken. Dit kind wint een paar gratis hardloopschoenen naar keuze aangeboden door Runshop Greg van Hest!

Parkeermogelijkheden zijn voorzien op het parkeerterrein bij het sportpark van Joop Ooms Sport, Generaal Eisenhowerweg 3 of bij winkelcentrum Eikenbosch, Eikenboschweg. Er zijn faciliteiten voor omkleden en douchen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen