Meer reportages van TilburgWebTV zijn te vinden op tilburgwebtv.nl

Zondagmiddag vanaf 14:00 uur tot 18:30 zijn de opnames gemaakt voor de CD ‘ Alle 13 goed’ met maar liefst 19 muziekoptredens van verschillende bands en groepen. In een volgepakt Paradox, er was veel belangstelling voor, trapte Arjan Beerens als Dutch House Mouse de muziekmiddag af met een indrukwekkende houseuitvoering voor de CD en ‘ HetJaar013′. De muziek CD wordt samengesteldt in het kader van ‘HetJaar013′, het feestjaar van alle Tilburgers. Daarna waren er nog indrukkende uitvoeringen van Erik van Os, Diedeliedavid met de wijvendans, Frans van de Meer, Jacques Mees, Maaike Hermans, Timmietex, Shanna Nico, Anton Kwantes en Frans Hensen, Arjan Bruinsma, Peer de Graaf,Hind Hakki, Marieke Middelkoop, Ludo O, Click en de slotact van Isabelle Amé. De organisatie was in handen van Godelieve Engbersen, Eef van Meerdewijk en Frans de Laat.

Het publiek genoot met volle teugen en er werd veel geapplaudiseerd. David Cornelissen van Diedeliedavid vertelde na afloop: “Ik had goede hoop om op de cd te komen en om geselecteerd te worden met het nummer van de Wijvendans, maar nu ik hier de kwaliteit en de prachtige uitvoeringen hoor, ben ik daar niet meer zo zeker van”.  Frans de Laat merkte op Facebook op: “Geloof niet dat ik bij het organiseren van een evenement ooit zoveel gelachen heb als nu met Eef van Eerdewijk en Godelieve Engbersen bij de voorbereiding van ‘Alle 013 Goed’. Vooral het spotten van beren op de weg leidde tot veel hilariteit.”

Wat vond je de beste uitvoeringen? “Mag ik zeggen dat ik de optredens van Maaike Hermans en Shanna Nicó gister twee van de hoogtepunten vond van de opname van de CD Alle 013 Goed? Ja, mag ik zeggen.”

Er kan nu gestemd worden via www.bd.nl stemmen op je favoriete nummers.

 

Delen