Anthony Hoovers op 7 maart 2013

Meer reportages van TilburgWebTV zijn te vinden op tilburgwebtv.nl

Zondagmiddag vanaf 14:00 uur tot 18:30 zijn de opnames gemaakt voor de CD ‘ Alle 13 goed’ met maar liefst 19 muziekoptredens van verschillende bands en groepen. In een volgepakt Paradox, er was veel belangstelling voor, trapte Arjan Beerens als Dutch House Mouse de muziekmiddag af met een indrukwekkende houseuitvoering voor de CD en ‘ HetJaar013′. De muziek CD wordt samengesteldt in het kader van ‘HetJaar013′, het feestjaar van alle Tilburgers. Daarna waren er nog indrukkende uitvoeringen van Erik van Os, Diedeliedavid met de wijvendans, Frans van de Meer, Jacques Mees, Maaike Hermans, Timmietex, Shanna Nico, Anton Kwantes en Frans Hensen, Arjan Bruinsma, Peer de Graaf,Hind Hakki, Marieke Middelkoop, Ludo O, Click en de slotact van Isabelle Amé. De organisatie was in handen van Godelieve Engbersen, Eef van Meerdewijk en Frans de Laat.

Het publiek genoot met volle teugen en er werd veel geapplaudiseerd. David Cornelissen van Diedeliedavid vertelde na afloop: “Ik had goede hoop om op de cd te komen en om geselecteerd te worden met het nummer van de Wijvendans, maar nu ik hier de kwaliteit en de prachtige uitvoeringen hoor, ben ik daar niet meer zo zeker van”.  Frans de Laat merkte op Facebook op: “Geloof niet dat ik bij het organiseren van een evenement ooit zoveel gelachen heb als nu met Eef van Eerdewijk en Godelieve Engbersen bij de voorbereiding van ‘Alle 013 Goed’. Vooral het spotten van beren op de weg leidde tot veel hilariteit.”

Wat vond je de beste uitvoeringen? “Mag ik zeggen dat ik de optredens van Maaike Hermans en Shanna Nicó gister twee van de hoogtepunten vond van de opname van de CD Alle 013 Goed? Ja, mag ik zeggen.”

Er kan nu gestemd worden via www.bd.nl stemmen op je favoriete nummers.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Antwoorden bij “TilburgWebTV: Opnames CD alle 013 goed in Paradox Tilburg”

 1. Er waren 19 optredende bands en geen 21 zoals in het artikel staat.
  Groet, Tom

 2. Stichting Social Energy,
  Roland, Paula, Anthoony, John,
  Super bedankt voor jullie inzet en deze mooie reportage.

  Stemmen kan t/m 21-03-2013: 21.00
  Dan sluit de digitale stembus.
  De 10 acts met meeste stemmen komen sowieso op de CD.
  Frans de Laat, Eef van Eerdewijk en Godelieve Engbersen
  zetten hun Wildcard in. In onderling overleg.

  De 13 nummers worden dan 21/03/2013 22.00 onthult.
  Bomustrack is jullie bekend.

  Het loopt goed met de stemmen. Doe mee! Ook als je niet in 013 gebied woonachtig bent. Er zijn zelfs stemmen uit Australië (Mede door de internationale contacten van Jacques Mees).
  http://www.bd.nl/xtra/alle-013.....-goed

  Godelieve Engbersen
  Nachtburgemeester/V Tilburg

 3. Klopt, er waren 21 acts. Waaronder ook Fly Sparks & The Do Re Mi’s. Niet vermeld maar wel een toffe act!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Houdoe & Bedankt, Het Jaar 013 » Tilburgers

Geef een reactie


Reacties worden zeer op prijs gesteld. Echter, grof taal gebruik accepteren we niet.