Spring naar inhoud

Nationale natuurwerkdag en grote schoonmaak in Moerenburg

kameel
Deze bewoner van Moerenburg is ook erg blij met een schone wei!

Zaterdag 5 november is het weer Nationale Natuurwerkdag en in Moerenburg gaat de Werkgroep Behoud Moerenburg weer aan de slag om dit gebied schoon te maken. Hiervoor nodigt de werkgroep wederom vrijwilligers uit om mee te helpen. Iedereen die zich stoort aan het zwerfvuil in Moerenburg of die het gewoon lekker vindt om samen met anderen iets zinnigs te doen in de buitenlucht, is van harte welkom.

Tussen 09.30 en 10.00 uur 's morgens wordt er verzameld bij de Waterzuivering aan de Hoevens kanaaldijk nabij de kanaalbrug Oisterwijksebaan. De ontvangst wordt aldaar verzorgd door vrijwilligers van Stichting Raakveld, die met koffie en thee zullen klaarstaan. De klus duurt tot ongeveer 15.00 uur 's middags en er wordt gepauzeerd tussen 12.00 en 13.00 uur bij Buitenom, Broekstraat 4. Er wordt tijdens de pauze soep, koffie en thee aangeboden door de Buurtraad en 'Verrijk je Wijk'. Voor een lunchpakketje moet je zelf zorgen. Vanwege de flinke afstanden in Moerenburg is het aan te raden om met de fiets te komen.

De gemeente Tilburg stelt werkhandschoenen, vuilniszakken en raapknijpers ter beschikking en zorgt ook voor de afvoer van het verzamelde vuil. In verband met de catering is het prettig om van te voren even aan te melden bij Werkgroep Behoud Moerenburg, Will van Sprang 013-5354371

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruikt Tiny Framework Inloggen